کاربرد فیکسر برای درب و پنجره آلومینیومی

کاربرد فیکسر برای درب و پنجره آلومینیومی

برای اتصال به کمک فیکسر آلومینیومی از پرس‌ های دستی استفاده می‌شود. این پرس‌ها بر مبنای نوع پروفیل قالب های مجزا دارند و معمولا در یک کارگاه معمولی برای آسانی کار حداقل سه عدد از این پرس‌ها برای یک سری پروفیل وجود دارد. در این مقاله با کاربرد فیکسر در پنجره های آلومینیومی آشنا خواهیم شد.

برای خرید پنجره آکپا کلیک کنید.

روش کار نیز به این شکل است که ابتدا پروفیل برش خورده با این پرس سوراخ کاری می شود و سپس هر قسمت فیکسر جداگانه در پروفیل وارد می شود. دکمه فنری انتهایی نمایش داده شده به صورت فنری از محل سوراخ مد نظر به بیرون پرتاب شده و نهایتا در پروفیل فیکس می‌شود.

بعد از این کار کلاف پروفیل در کنار یکدیگر قرار گرفته و توسط پیچ اتصال فیکسر‌ها به یکدیگر متصل می شوند. این عمل باعث اتصال دو گوشه و در کنار هم قرار گرفتن دو پروفیل خواهد شد.

فیکسر درب و پنجره آلومینیومی چیست؟

نام دیگر این قطعه که با آن شناخته می شود لقمه است. فیکسر به وسیله دستگاه پانج در محل اتصال دو قطعه آلومینیوم جاگذاری می‌شود و نقطه اتصال درب و پنجره آلومینیومی را تقویت خواهد کرد.

جهت اتصال در روش فیکسر آلومینیومی از پرس‌های دستی استفاده می‌شود. این پرس‌ها بر مبنای نوع پروفیل قالب جداگانه ای را دارا هستند.

فیکسرهای درب و پنجره آلومینیومی در ضخامت، جنس مواد اولیه و شیارهای پانچ با یکدیگر تفاوت دارند. در نتیجه با توجه به مقطع انتخابی از فیکسر مناسب استفاده خواهد شد.

برای مقاطع سنگین‌تر مثل بازشوی درب بهتر است از فیکسرهایی با حداکثر عمق پانچ و حداکثر ضخامت استفاده نمایید.

پانچ فیکسرها نیازمند دستگاه‌های پیشرفته برای تنظیم فشار وارده و همچنین نیروی متخصص است.

فیکسرها باید در شیارهای تعبیه شده به درستی جایگذاری شوند. اصولاً هر اتصال نیازمند دست کم دو فیکسر است.

فیکسرهای دکمه‎‌ای نیز برای اتصال‌ها مورد استفاده قرار می گیرند.

روش نصب آن‌ها به این صورت هست که ابتدا هر نصف فیکسر در مقطع سوراخکاری می‌شود و دکمه موجود به صورت فنری از محل سوراخ خارج خواهد شد و در آخر دو ضلع پنجره به هم وصل می‌شوند.

کاربرد فیکسر برای درب و پنجره آلومینیومیویژگی های مثبت و منفی استفاده از فیکسر آلومینیومی

یکی از ویژگی های مثبت این سیستم  ارزان بودن دستگاه پرس دستی، امکان اصلاح خطا که نیازی هم به کارگر حرفه ای ندارد، در اتصال گوشه‌ها است. از مهمترین معایب این سیستم نیز، ظرفیت بسیار پایین تولید، نیاز به شمار بالای نیروی انسانی که منجر به بهای تمام شده بالا محصول و از این قبیل مشکلات می‌باشد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن کلیک کنید.

اتصال گوشه‌های پنجره‌های آلومینیومی به روش پانچ

لقمه، پانچ قطعات فلزی آلومینیومی است که گاهی ضخامت گوشت پروفیل آلومینیوم آن ها را به بیش از یک سانتی متر می‌‌رساند.

روش کار نیز اینگونه است که دستگاه پانچ با شاخک‌ها، پروفیل را شکافته و در محل‌های طراحی شده در لقمه پانچ درگیر می‌نماید.

بهترین و دقیق‌ترین روش اتصال در پروفیل‌های آلومینیومی استفاده از پانچ است که در این روش از لقمه پانچ استفاده می‌شود.

 این روش هم از لحاظ تولید و هزینه به صرفه بوده و هم اتصال دقیق‌تر، مقاوم‌تر و بهتری را نسبت به حالت فیکسر آماده می کند.

ویژگی های مثبت و منفی استفاده از پانچ آلومینیومی بجای فیکسر

از ویژگی های مثبت این سیستم، سرعت بالای تولید، کاهش نیروی انسانی و نهایتا کاهش بهای تمام شده و هزینه‌های تولید می‌باشد.

از معایب آن نیز، نیاز به برخورداری از نیروی کاملا حرفه‌ای (محدود بودن تعداد نیروی انسانی ماهر) و عدم امکان اصلاح آسان خطاهای احتمالی است.

کاربرد فیکسر برای درب و پنجره آلومینیومیراه های کاهش بروز خطا و آسان‌تر نمودن انجام عملیات پانچ

بهتر است ابتدا با روش کار پانچ هیدرولیک و نحوه تنظیمات آن آشنا شده و سپس با راه حل شرکت کرفت مولر برای این مشکل آشنا شویم.

عمده دستگاه‌های پانچ موجود در بازار هیدروپنوماتیک هستند. در حقیقت سیستم پنوماتیک در این دستگاه‌ها فقط نگهدارنده هستند و بخش اصلی کار با بخش هیدرولیک می‌باشد.

شرکت کرفت مولر دستگاه پانچ جدیدی را معرفی نموده که کاملا پنوماتیک بوده و از مزایای اصلی آن عدم نیاز به برخی تنظیمات می‌باشد. در واقع در این سیستم نیازی به تنظیم فشار جک فشارنده، میزان پیش‌رانش و همچنین تنظیم فشار شاخک‌ها نیست و اپراتور صرفا محل قرارگیری تکیه‌گاه و محل قرارگیری شاخک‌ها را تنظیم می‌نماید. به طور خلاصه صرفا به جای تنظیمات اعلام شده در سیستم هیدروپنوماتیک، تنظیمات زیر را انجام می شود:

در این سیستم اپراتور وظیفه دارد بخش‌های زیر را به دقت تنظیم نماید.

  •  جک نگهدارنده پروفیل (از لحاظ میزان پیش رانش و فشار – هیدرولیک)
  •  شاخک‌های شکاف‌دهنده (از لحاظ محل و میزان فشار مناسب – هیدرولیک)
  •  تکیه‌گاه پروفیل آلومینیوم (از لحاظ محل قرارگیری)
  •  جک فشارنده محل قرارگیری بالا (محل استقرار – پنوماتیک)

مشخص است هر گونه تنظیم غلط در محل قرارگیری یا میزان فشار موجب می شود تا پرس مناسبی انجام نشده و نتیجه بسیار نامناسب باشد، چرا که به احتمال زیاد یا گوشه‌ها درست اتصال ندارند یا فشار بیش از حد باعث اتصال نافرم شده و نهایتا به همه گوشه‌ها انتقال خواهد یافت.

در حقیقت کارگاه‌ها معمولا به همین دلیل، یعنی عدم برخورداری از نیروی حرفه‌ای، از این دستگاه استفاده نکرده و ترجیح می‌دهند از سیستم فیکسر با همه معایب‌اش (هزینه بالا، سرعت پایین و تعداد بالای نیروی انسانی) استفاده نمایند.

برای درخواست نمایندگی پنجره درساوین  کلیک کنید.

در پایان

فیکسر به طور کلی از یراق آلات مهم و کاربردی در درب و پنجره های آلومینیومی می باشد. در این مقاله با کاربرد فیکسر آشنا شدیم. امیدواریم این مطالب مورد استفاده شما قرار بگیرد.

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم