استاندارد تولید درب و پنجره UPVC

استاندارد تولید درب و پنجره UPVC

درباره درب و پنجره UPVC حتی اگر بهترین پروفیل UPVC، بهترین یراق، بهترین شیشه دوجداره را انتخاب و استفاده نماییم، در صورتیکه تولید خوبی نداشته باشد و استانداردهای تولید یک پنجره UPVC را رعایت نکنیم، هرگز پنجره عایقی مناسبی نخواهیم داشت.

یک تولید درست و استاندارد پنجره UPVC شامل جوش استاندارد پروفیل در گوشه ها، جاسازی استاندارد لوله ها و نصب استاندارد یراق آلات و در آخر تمیز نمودن محل جوش ها توسط دستگا های تمیزکننده و تست استحکام جوش می باشد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن کلیک کنید.

در تولید استاندارد پنجره UPVC نکات بسیار کوچک ولی مهمی وجود دارد که باید حتماً رعایت شود. این نکات و یادگیری این نکات به تجربیات بسیار در تولید در و پنجره UPVC نیاز دارد که به تدریج به دست می آید.

به طور نمونه اگر فاصله بین لولاها در یک پنجره UPVC و یا محل سوراخ ها به خوبی تنظیم نشود، پنجره UPVC مورد نظر هرگز عایق نخواهد بود و زمانیکه پنجره UPVC بسته است، تبادل انرزی مثل گرما و سرما از پشت لولاها و یا محل نصب لولا ها اتفاق می افتد. در این مقاله با استاندارد های تولید درب و پنجره UPVC آشنا می شویم.

موسسه استاندارد و تحقیقات ایران نهاد مرتبط با تعیین استاندارد های مختلف است و در همین راستا، این موسسه استانداردی برای ارزیابی کیفیت پروفیل های بامقاومت ضربه ای بالا که در ساخت در و پنجره دو جداره UPVC مورد استفاده قرار می گیرد را در اختیار دارد که با نام مبحث ۶۸۴۰ معرفی شده است.

در کل دلیل اصلی ایجاد این استاندارد یکسان نمودن و تعیین خصوصیات پروفیل ها با مقاومت ضربه ای بالا است، که درجهت تولید پنجره دو جداره UPVC به کار برده می شود.

استاندارد پنجره UPVCبا چند نمومه از استاندارد های پنجره UPVC آشنا می شویم:

  • به کار بردن گالوانیزه با ضخامت 1/5 میلی متر و به صورت U شکل و یا حتی به شکل قوطی در پنجره های با ابعاد بزرگ به صورت سرتاسری در دور تا دور پنجره UPVC.
  • همه ی پروفیل های پنجره UPVC باید دارای گالوانیزه باشند، طول گالوانیزه در پروفیل های UPVC جوش شونده حداکثر 2 سانتی متر کوتاه تر و در پروفیل های میانی حداکثر 1 سانتی متر کوتاه تر باشد.
  • استفاده از گالوانیزه یک تکه در تمام قسمت های پروفیل مخصوصا محل های نصب لولاها و یراق آلات از گالوانیزه های 2 تکه و جوش خورده استفاده نشود.
  • فواصل مابین پیچ های گالوانیزه در پنجره UPVC، از ابتدای پروفیل ها حداکثر 15 سانتی متر و فاصله پیچ ها با هم حداکثر 40 سانتی متر در پروفیل های پنجره UPVC سفید و 30 سانتی متر در پروفیل های پنجره UPVC قهوه ای باشد.
  • راه آب برای فریم و لنگه بازشو در پنجره UPVC باید به شکلی باشد که در ادامه توضیح می دهیم:
  1. این عضو در هر لنگه از پنجره UPVC باید حداقل دارای 2 شیار تخلیه از داخل و شیار تخلیه نیز (خروجی) بر مبنای طول پروفیل
  2. شیار تخلیه آب برای لنگه بازشو پنجره UPVC باید در ضلع بالا و پایین، قرار داشته باشد.

     در بخش های افقی نیز باید همچون فریم عمل شود.

  1. نوارهای آب بندی باید از نوع EPDM باشد و نقشه و کیفیت آن حتماً باید مطابق با پروفیل مصرفی باشد و یک تکه و درز آن در بالا قرار داشته باشد.
  2. کانکتورها حتما از زاماک مقاوم تولید شود.
  3. زمان تمیزکاری محل های جوش نقاطی را که دستگاه قادر به تمیز کردن آنها نیست باید به وسیله ابزار مناسب تمیز شود.
  4. تعداد لولا در پنجره های UPVC دوحالت دارند، ارتفاع تا 1 متر دست کم 2 لولا و ارتفاع از 1 متر تا 1.8 متر دست کم 3 لولا داشته باشد.

   البته در صورتی که از لولای قابل تنظیم و یا قابل رگلاژ، در تولید پنجره UPVC استفاده گردد، باید وزن لنگه بازشو نیز در نظر قرار گرفته شود و لولا براساس وزن لنگه بازشو انتخاب گردد.

استانداردهای ساخت پنجره یو پی وی سی

ابعاد درب و پنجره UPVC

یکی از مسائلی که در تعریف استاندارد پنجره دوجداره UPVC موثر است، ابعاد پنجره می باشد. پنجره هایی که جهت هوا گیری به کار می روند به طور نمونه پنجره های نصب شده در سرویس های بهداشتی و گاهی آشپزخانه ها دارای ابعاد کوچکتری نسبت به سایر درب و پنجره ها می باشند. از این رو در استاندارد این نوع پنجره ها ابعاد کوچکتری تعریف شده است. از سوی دیگر درب و پنجره هایی که به عنوان درب ورودی یا پنجره اصلی هستند مانند درب های بالکن و تراس و … بر مبنای استاندارد تعریف شده خود، باید در ابعاد بزرگتری باشد.

برای استعلام قیمت پنجره ویستابست کلیک کنید.

استانداردهای پنجره دوجداره UPVC

در کشور های توسعه یافته بسیاری، شرکت های بیمه، پلیس و سازندگان درب و پنجره اقدام به تعریف استانداردهایی نموده اند که درجات متنوع امنیت در برابر سرقت را شامل می شوند و بر همین اساس کاربردها و موارد استفاده مختلفی را در نظر می گیرند.

این استاندارد با نام DIN V ENV 1627/2011 به عنوان یکی از استانداردهای تولید درب و پنجره شناخته شده است و دارای ۶ دسته بندی مختلف است که قابلیت محافظتی درب ها و پنجره‌های تولید شده را مشخص می کنند. این ۶ دسته‌بندی بر مبنای زمان لازم برای ورود سارق و قابلیت وی در باز کردن قفل مورد نظر قرار گرفته است. در این رده‌بندی، RC 1 N ساده‌ترین آن ها است و به شکلی است که با کمی اعمال نیرو باز شده و قابلیت دسترسی را فراهم می‌نماید، به این دلیل برای پنجره‌ها و بالکن‌های طبقات پالایی ساختمان‌ها کاربرد دارد. اما RC 6 سخت‌ترین نوع آن هاست که بیشترین مقاومت را ارائه می‌دهد و استفاده آن برای طبقات همکف و ترازهای نزدیک به سطح زمین توصیه می گردد.

سخن آخر

در کشور های مختلف و بخش های متنوع استاندارد هایی تبیین می شود تا ساخت عناصر ساختمانی طبق اصول و برمبنای قوانین مشخصی باشد. ممکن هر کدام از این استاندارد ها در جزئیاتی با هم متفاوت باشند ولی به طور کل تمامی آن ها بر مبنای کاربرد درست تر و بهتر هستند. در این مقاله با استاندارد های تولید درب و پنجره UPVC آشنا شدیم. امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم