استفاده از گاز آرگون در پنجره دوجداره

استفاده از گاز آرگون در پنجره دوجداره

در هنگام ساخت و نصب پنجره های دوجداره و سه جداره موارد بسیاری هستند که مهم می باشند و در صورت رعایت نکردن آنها کیفیت پایین می آید. یکی از این موارد بسیار مهم تزریق گاز آرگون در بین پنجره دوجداره می باشد. در این مقاله قصد داریم به بررسی وجود گاز آرگون در شیشه دوجداره و سه جداره بپردازیم. یکی از موارد مهم در پنجره های یو پی وی سی عایق بندی آن می باشد.

هر چه پنجره ای که ساخته می شود بر اساس الزامات فنی و استانداردها باشد، وضعیت عایق بندی مطلوب تری خواهید داشت. در این مقاله به بررسی روش های تشخیص گاز آرگون در شیشه دو جداره خواهیم پرداخت. با ما تا انتهای مقاله همراه باشید. استفاده از گاز آرگون و وجود آن در پنجره به عایق بندی حرارتی شما بسیار کمک می کند. هر چه عایق حرارتی قوی تری داشته باشید، مصرف انرژی های فسیلی شما به حداقل خواهد رسید. با داشتن عایق بندی قوی به مصرف انرژی کمتری برای گرم کردن ساختمان خود نیاز خواهید داشت.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

البته علاوه بر وجود گاز آرگون موارد و نکات بسیار زیادی است که با رعایت آنها می توانید پنجره ای استاندارد داشته باشید. توجه داشته باشید که گاز آرگون در صورت بروز نشتی، بی رنگ و بی بو می باشد و به هیچ وجه تاثیر منفی در انسان نخواهد گذاشت. اگر قصد دارید پنجره دو جداره یا سه جداره تهیه کنید، حتما توجه داشته باشید که تزریق گاز آرگون آن صورت گرفته باشد. در گروه صنعتی درساوین فرآیند دوجداره و سه جداره کردن و تزریق گاز آرگون توسط دستگاه و ماشین آلات مکانیزه و تمام اتوماتیک انجام می گیرد.

گاز آرگون چیست؟

آرگون با علامت اختصاری Ar و نام انگلیسی Argon در جدول با عدد اتمی 18 قرار گرفته است. این گاز به گاز نجیب معروف می باشد. گاز آرگون در اتمسفر زمین کمتر از 1 درصد موجود می باشد. آرگون از واژه یونانی به معنای تنبل یا غیر فعال گرفته شده است. انحلال پذیری این گاز تقریبا مشابه اکسیژن می باشد اما در هر دمایی بی رنگ، بی بو، غیر آتش گیر و غیر سمی است.

کاربرد گازهای آرگون

پر کردن حباب لامپ یکی از کاربردهای گاز آرگون می باشد. همچنین در تصفیه زیر کنیوم و شستن فلز های مذاب باعث شده تا گاز های حل شده را از آن جدا کند. همچنین در جوشکاری از گاز آرگون به عنوان گاز محافظ قوس الکتریکی استفاده می شود. این گاز نیز برخی خواص پزشکی دارا می باشد که بیشتر در عمل های جراحی مورد استفاده قرار می گیرد که امروز به آن سیستم آرگون پلاسما گفته می شود. از جمله کاربردهای اصلی این گاز در صنعت ساخت درب و پنجره می باشد. وجود گاز آرگون در شیشه های دوجداره و سه جداره سبب می شود تا رسانایی حرارتی بسیار کاهش یابد و از این رو شیشه ها عایق حرارتی باشند.

ضرورت وجود گاز آرگون در پنجره دوجداره

امروزه استفاده از پنجره های دوجداره و سه جداره افزایش چشمگیری پیدا کرده است. اکثر پنجره های یو پی وی سی دو جداره می باشند و در صورت نیاز حتی می توانید از سیستم سه جداره استفاده کنید. در پنجره دوجداره دو جام شیشه به علاوه اسپیسر و سلیکاژل یا نم گیر و چسب پلی سولفات مورد استفاده قرار می گیرد. در مرحله بعد تزریق گاز آرگون انجام می شود. دلیل استفاده از گاز آرگون عایق بندی مناسب صدا و گرما می باشد. همچنین علاوه بر تاثیری که بر روی عایق می گذارد در عدم بخار زدگی درب و پنجره نیز موثر می باشد.

در حالت عادی هوا بین دو جداره یا سه جداره قرار می گیرد که هوای معمولی دارای رسانای حرارتی بسیار پایین است که با تزریق این گاز باعث شده رسانای هوا به حداقل برسد. توجه داشته باشید که گازی که در بین دوجداره استفاده می شود باید رسانای حرارتی ضعیفی داشته باشد و بهترین انتخاب گاز آرگون است.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

نحوه تزریق گاز آرگون در پنجره دوجداره و سه جداره

ابتدا شیشه توسط چسب بوتیل به اسپیسر چسبانده می شود. سپس از سوپاپ تعبیه شده در گوشه اسپیسر سوزن مخصوص وارد می شود و در همان زمان که گاز آرگون به داخل شیشه تزریق می شود از سوپاپ دوم اکسیژن و هوای بین دو شیشه خارج می شود. سپس پشت اسپیسر را با چسب پلی سولفاید می پوشانیم. البته در حال حاضر این تکنولوژی قدیمی شده است و در برخی از شرکت ها تولید شیشه در اتاقک مخصوصی به نام اتاقک خلا ساز به هم پرس می شود. این امر سبب شده صوت و حرارت از بین دوجداره عبور نکند.

توجه داشته باشید که بعضی از شرکت های تولید درب و پنجره از گاز آرگون استفاده نمی کنند. در گروه صنعتی درساوین فرآیند دوجداره کردن توسط ماشین آلات صنعتی انجام می گیرد.

مزایای گاز آرگون در پنجره دوجداره

پس از بررسی نحوه تزریق گاز آرگون نوبت به بررسی مزایای این گاز در درب و پنجره می رسد. از جمله مهم ترین مزایای گاز آرگون می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • عایق کردن حرارتی قوی و استاندارد پنجره ها
  • ایجاد عایق صوتی بسیار قوی و جلوگیری از ورود آلودگی صوتی به داخل منزل
  • به حداقل رساندن امکان میعان و یخ زدگی بین جداره ها
  • قابلیت استفاده در تمام شرایط آب و هوایی
  • درزبندی قوی بین دو جداره ها
  • امکان ایجاد خلا در بین جداره ها
  • جلوگیری از بخارزدگی بین جداره ها
  • گاز آرگون انقباض و انبساط کمتری نسبت به شیشه دارد و همین امر موجب شده درزبندی ها سست شوند، به همین دلیل نحوه آب بندی شیشه های پر شده با آرگون بسیار مهم می باشد.
  • صرفه جویی در هزینه ها و مبلغ قبوض انرژی

نحوه تشخیص گاز آرگون در پنجره دوجداره

استفاده از گاز آرگون در پنجره دوجدارهارگون بدون بو و بدون رنگ است و به هیچ وجه با چشم قابل مشاهده نیست. بنابراین ممکن است سوال شود که چگونه متوجه شویم که پنجره ما با گاز آرگون پر شده و فاقد آن نیست؟ با توجه به عملکرد گاز آرگون که گفته شد، به این نتیجه می رسیم اگر گاز به مقدار کافی باشد، فضای درون ساختمان باید دمای بیشتری از فضای بیرونی داشته باشد. یا بهتر است بگوییم که دمای لایه بیرونی شیشه پایین تر از قسمت داخلی است. یکی از راه‌ های تشخیص وجود گاز داخل و خارج شیشه دوجداره است، اگر داخل شیشه دوجداره به مقدار کافی گاز آرگون تزریق شده باشد باید جداره بیرونی شیشه دوجداره که در معرض هوای آزاد و بیرون قرار داد سرد باشد و جداره داخلی شیشه که در معرض هوای محیط داخلی قرار دارد هم دما با محیط باشد و این اختلاف دما با لمس کردن، کاملا قابل تشخیص است. تزریق گاز آرگون باعث می‌گردد که انتقال حرارت در شیشه‌ها رخ ندهد. ضریب انتقال حرارتی گازهای خنثی مثل گاز آرگون بسیار پایین تر از هوا می‌ باشد.

نتیجه گیری نهایی

توجه داشته باشید که خرید درب و پنجره ای که با گاز آرگون ساخته شده باشد، باعث می شود که بتوانید انرژی کمتری برای گرم نگه داشتن منزلتان مصرف کنید، که نتیجه این امر باعث شده که مبلغ انرژی کمتری پرداخت نمایید.

استفاده از پنجره یو پی وی سی استاندارد باعث می شود که علاوه بر بالارفتن قیمت ساختمان شما باعث شده به مرور و با گذشت زمان قسمتی از هزینه ای که می کنید با صرفه جویی به شما بازگردد. اگر از پنجره های قدیمی استفاده می کنید، می توانید آن ها را بدون هیچگونه تخریب با پنجره های جدید یو پی وی سی تعویض نمایید. با تعویض پنجره های خود قسمت عمده ای از مشکلات درب و پنجره های قدیمی شما حل خواهد شد.

از جمله روش های تشخیص گاز آرگون در پنجره دوجداره و سه جداره می توان به وجود اسپیسر یکپارچه بین دو شیشه و وجود اختلاف دما بین جداره های خارجی و داخلی شیشه اشاره کرد. همچنین به سوپاپ های تزریق گاز در اسپیسر آلومینیومی نیز می توان اشاره کرد. این گاز بدون بو، بدون مزه، غیر آتش زا بوده و هیچگونه آسیبی به انسان نمی رساند. و باعث می شود که عایق بندی قوی تری داشته باشید و آلودگی صوتی کمتری به داخل منزل شما نفوذ کند. اگر قصد خرید پنجره یو پی وی سی استاندارد هستید می توانید با کارشناسان گروه صنعتی درساوین در تماس باشید.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم