پروفیل crp چیست؟

پروفیل crp

پروفیل CRP نوعی از پلاستیک است که توسط ماده ای به نام کامپوزیت تقویت می شود. یکی دیگر از مواد به کار رفته در ساخت پروفیل، فایبرگلاس فشرده است. سطح مقطع پروفیل CRP را به شکل های مختلفی می سازند، زیرا هر یک از آن ها برای مصارف خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

پروفیل CRP مشابه پروفیل یو پی وی سی فارسی بر می شود و با استفاده از دستگاه جوش پروفیل به یکدیگر متصل می شوند. در این نوع فریم الزاما باید از شاخ فریم استفاده کرد. از دیگر الزامات پس از تولید فریم انتظار CRP استفاده از دستک برای جلوگیری از بهم خوردن زوایای گونیا می باشد.

چرا از پروفیل CRP استفاده می کنیم؟

برای تولید پنجره دوجداره UPVC از پروفیل یو پی وی سی استفاده می‌ شود. پروفیل UPVC یک نوع پلاستیک قابل انعطاف می‌ باشد. به همین دلیل یکی از مهم‌ ترین مشکلاتی که برای پنجره دوجداره UPVC ایجاد می‌ شود، تغییر حالت و شکل آن بر اثر نشست و فشار ساختمان و همچنین در معرض آفتاب قرار گرفتن پنجره است. این تغییر شکل سبب ایجاد شکاف شده و کارایی پنجره دوجداره را از بین می‌برد.

پروفیل تقویتی crpبرای جلوگیری از این مسئله، پروفیل یو پی وی سی باید تقویت شود. در گذشته برای تقویت پروفیل UPVC از گالوانیزه استفاده می‌ شد ولی گالوانیزه معایب بسیاری دارد. بنابراین امروزه برای تقویت پروفیل یو پی وی سی از پروفیل تقویتی CRP استفاده می‌ شود. پروفیل سی آر پی یک نوع پلاستیک تقویت شده کامپوزیت است که مقاومت بیشتری نسبت به گالوانیزه دارد.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

در استفاده از گالوانیزه ابتدا پروفیل UPVC برش داده می‌شود و سپس گالوانیزه به اندازه‌ی پروفیل یو پی وی سی برش خورده و داخل آن قرار می‌گیرد. ولی در استفاده از پروفیل تقویتی CRP، این پروفیل که به صورت 6 متری است، داخل پروفیل UPVC قرار گرفته و همزمان با آن برش می‌خورد. بنابراین تولید پنجره UPVC به مراتب آسان‌ تر، سریع‌ تر و با هزینه کمتر انجام می‌شود. زمان جوش پروفیل یو پی وی سی، پروفیل CRP هم جوش می‌خورد که باعث می‌شود اسکلت‌بندی محکم‌تری برای پنجره یو پی وی سی ایجاد گردد.

با استفاده از پروفیل CRP مشکل زنگ‌ زدگی و پوسیدگی که در استفاده از گالوانیزه وجود دارد، دیگر وجود ندارد. پروفیل CRP غیر قابل اشتعال و انعطاف‌ ناپذیر است و نسبت به گالوانیزه عایق مناسب‌تری می‌باشد.

پروفیل تقویتی CRP به صورت چهارگوش بوده، بنابراین امکان پیچ خوردگی آن در داخل پروفیل یو پی وی سی وجود ندارد.

پروفیل تقویتی CRP 

پروفیل crp CRP مخفف Composite Reinforced Plastic است و به معنی پلاستیک تقویت شده کامپوزیت می باشد و از فایبرگلاس فشرده ساخته می شود که جایگزین مناسبی برای پروفیل گالوانیزه است.

پروفیل CRP در سطح مقطع های مختلفی ساخته می شود که هر سطح مقطع مصارف مختلفی نیز دارد. از جمله آن می توان به CRP مخصوص داخل فریم، مولیون، سش و حتی فریم انتظار اشاره کرد.

فریم CRP همانند فریم انتظار آهنی با ابعاد 60 در 40 میلیمتر در دیوار قرار می گیرد و تفاوتی از لحاظ نحوه قرارگیری ندارد.

پروفیل CRP مشابه پروفیل Upvc فارسی بر می شود و با استفاده از دستگاه جوش پروفیل به یکدیگر متصل می شوند.

برای خرید پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

انواع فریم پروفیل CRP

فریم های پروفیل CRP را به اختصار می توان در سه الی چهار فریم تقسیم بندی کرد که نوع و کابردهای آن به شرح زیر است:

  • فریم انتظار: فریم انتظار یا قاب فریم چارچوبی است که بیشتر برای تعیین محدوده ی قاب در و پنجره ی درون فریم استفاده می شود تا به عنوان یک قاب خارجی پایه ای برای نگهداری پنجره در داخل و خارج دیوار قرار گیرد.
  • پروفیل مولیون: این نوع از پروفیل بیشتر در قسمت بالایی پنجره ها مورد استفاده قرار می گیرد و سطح مقطع برش خورده آن همانند تی انگلیسی می باشد. این نوع از پروفیل در چهار نوه مولیون سری 60، مولیون سری 70، مولیون متحرک و مولیون کتیبه کشویی تولید می شود.
  • پروفیل سش: که این نوع از پروفیل جهت افزایش استقامت قاب پنجره در داخل فریم آن استفاده می شود.
برای خرید پنجره UPVC، اینجا کلیک کنید.

مزایای فریم CRP به فریم آهنی

استفاده از پروفیل های CRP نسبت به نوع آهنی آن مزایایی دارد، که به شرح زیر می باشد:

  • کاهش تقریبی 50 درصدی قیمت نسبت به فریم آهنی
  • کاهش تقریبی 30 درصدی وزن نسبت به فریم آهنی
  • پروفیل های CRP ضد زنگ و پوسیدگی هستند و احتیاجی به رنگ آمیزی مانند فریم های آهنی ندارند.
  • به راحتی می توان آنها را در شکل های قوسی و منحنی درآورد.
  • عایق بندی بیشتری نسبت به فریم آهنی داراست.
  • ضریب یکسان میزان انقباض و انبساط در اجزای آن

تولید crp

پروفیل سی آر پی در داخل کشور تولید نمی شود و نیاز کشور صرفا از طریق واردات پروفیل سی آر پی تامین می شود. اخیرا به علت نیاز مبرم به این محصول در کشور شرکت های بسیاری شروع به تولید سی آر پی کردند تا بتوان بخشی از نیاز کشور را توسط تولیدات داخلی تامین کرد. با این اقدام کمک بزرگی به تولید کنندگان کشور می شود و در بخش عظیمی از هزینه ها صرفه جویی می شود.

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم