دیوار شیشه ای چیست؟

دیوار شیشه ای

امروزه در شرکت ها و محیط های کاری، سیستم اپن آفیس کاربرد زیادی دارد. یکی از مهم ترین اجزایی که باعث می‌شود فضایی دل‌ باز و پویا داشته باشید، دیوار شیشه‌ ای است که به آن پارتیشن شیشه‌ ای یا پارتیشن اداری هم گفته می‌شود. در این مقاله از سایت درساوین بیشتر به موضوع دیوار شیشه ای می‌پردازیم و از مزایا و کاربردهای این المان خواهیم گفت.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

دیوار شیشه ای در دکوراسیون داخلی فضاهای کوچک را بزرگ نشان می‌دهد و محیطی مدرن و شیک خلق می‌ کند. طراحی داخلی با متریال شیشه فواید بسیار و کاربردهای زیادی دارد، اما دیوار شیشه ای چیست و مزایا، معایب و کاربردهای دیوار شیشه ای کدام است؟ در ادامه به این پرسش‌ها پاسخ خواهیم داد.

دیوار شیشه ای

دیوار شیشه ای در دکوراسیون داخلی به سبک‌های مدرن و مینیمالیستی است که برای فضاهای کوچک بسیار کاربردی خواهد بود. دیواری از جنس شیشه که فضا را به زیبایی هر چه تمام‌تر بخش‌بندی می‌کند. دیوار شیشه ای علاوه بر دیوارهای فرعی می‌تواند در جایگاه دیوار اصلی نیز ظاهر شود به این منظور که فضای بیرون را نمایش دهد.

دیوارهای شیشه ای در طرح های مختلفی از جمله درهای کشویی شیشه ای، دیوارهای کشویی خارجی، پنجره های بزرگ و جداکننده های اتاق شیشه ای تولید می شوند. عناصر شیشه ای و خاصیت باز بودن دیوارهای شیشه ای را می توان برای استفاده در هر اتاق، از جمله اتاق نشیمن، آشپزخانه یا حتی حمام های اصلی طراحی کرد.

از شیشه سکوریت می توان به عنوان دیوار قسمت های مختلف منزل استفاده کرد. برای مثال می توانیم از شیشه به عنوان پارتیشن شیشه ای در منزل برای جدا کردن دو قسمت از یکدیگر استفاده کنیم. دیوار شیشه ای که به عنوان پارتیشن مورد استفاده قرار می گیرد تا حد زیادی مانند درب های شیشه ای عمل خواهند کرد، اما فرق هایی هم با یکدیگر دارند. همین طور از دیوار شیشه ای می توان به عنوان شیشه بالکن هم استفاده نمود.

ویژگی های دیوار شیشه‌ ای

دیوار شیشه‌ای از جنس شیشه است و شیشه شفاف و درخشان است و روشنایی فضا را کاهش نمی‌دهد. همچنین چون مثل دیوارهای معمولی نیست و ضخامت آن نیز به‌ اندازه دیوارهای معمولی نخواهد بود. و بسیار کمتر از آن است باعث می‌شود تا نه‌تنها فضا کوچک‌تر به نظر نرسد بلکه در بزرگ‌تر و همین‌طور یکپارچه نشان دادن فضا بسیار مؤثر باشد.

دیوار شیشه ایشیشه سبک‌تر از سایر مواد است. پس ساختار خانه و یا محیط مورداستفاده را سنگین نمی‌کند.

قاب شیشه می‌تواند جنس‌های مختلفی داشته باشد ولی معمولا فلز است و از جنس آلومینیوم. در صورت تمایل و با توجه به دکوراسیون می‌تواند رنگ‌های مختلفی انتخاب و به‌کاربرده شود.

انواع دیوار شیشه ای

به طور کلی دیوار شیشه ای در انواع مختلفی تولید و استفاده می‌شود که عبارتند از:

  • کشویی شیشه‌ای
  • فریم‌لس شیشه‌ای
  • فریم‌لس دوجداره
  • فریم‌دار
  • پارتیشن اداری
  • دیوار شیشه‌ای کاذب
  • دیوار شیشه‌ای تزیینی
برای استعلام قیمت پنجره ویستابست، اینجا کلیک کنید.

کاربرد دیوار شیشه ای

دیوارهای شیشه ای از کاربردی ترین و موثرترین تاسیسات شیشه ای موجود هستند. آنها فضاهای داخلی را با نور روز جاری می کنند و طیف گسترده ای از کاربردهای بصری و عملی دیگر را ارائه می دهند. پارتیشن های شیشه ای یکی از ویژگی های مشترک طراحی داخلی برای دفاتر، اماکن تجاری و ساختمان های عمومی است.  از جمله کاربردهای دیوارهای شیشه ای عبارت است از:

  • مناطق کاری یا فضاهای مشخص اما، دید باز ایجاد کنید.
  • مناطق جداگانه را بدون محدودیت نور و خط دید کاملاً محصور کنید.
  • قسمت هایی از راه های درب و ورودی را تشکیل دهید.
  • در دفتر کار یک ویژگی خاص طراحی ایجاد کنید.
  • شیشه برای دیوار آشپزخانه
  • شیشه‌رنگی برای دیوار دفتر کار
  • شیشه بین کابینتی

مزایای دیوار شیشه ای

بسیاری از مردم نمی دانند که استفاده از دیوارهای شیشه ای برای افزایش نور طبیعی در داخل خانه ها یا دفاتر مزایایی دارد. در این قسمت مزایای دیوارهای شیشه ای را بررسی خواهیم کرد.

استفاده از نور طبیعی

ورود نور طبیعی به محیط کار و مناسب بودن میزان روشنایی، تاثیر زیادی بر بهره‌وری کارمندان دارد. نور طبیعی برای سلامتی روح و جسم انسان بسیار ضروری است و هر چه بتوانید از آن بیشتر بهره ببرید، محیطی سالم‌تر و همکارانی شاداب‌تر خواهید داشت.

پارتیشن های شیشه ای ثابت و قابل حمل، صاحبان ساختمان ها را قادر می سازند تا فضای داخلی اداری را ایجاد کنند که در آن نور طبیعی حتی در تاریک ترین گوشه ها نیز نفوذ کند. اما پارتیشن های قابل حمل به حداکثر رساندن میزان نور طبیعی در فضاهای تجاری را آسان می کنند.

دیوار شیشه ای چیست؟قابلیت سفارشی‌سازی

یکی از اولویت‌ های مدیران برای انتخاب دیوار شیشه ای، موضوع زیبایی است. به همین دلیل امکان سفارش طرح‌های مختلف و سبک‌های متنوع روی شیشه وجود دارد. البته این تمام ماجرا نیست و امکان جذاب دیگری که وجود دارد قابلیت ست‌شدن طرح روی شیشه با دیگر طرح‌های روی مبلمان یا تجهیزات اداری است.

ایجاد محیط پویا

به کمک دیوار جداکننده شیشه ای می‌توانید تاحد امکان مرزبندی‌های محیط کاری را بردارید. این به معنای حذف حریم خصوصی افراد یا واحدهای مختلف نیست. منظور این است که کارمندان تکاپو، تلاش، شادی، سرزندگی، فعالیت و همکاری دیگر دوستانشان را می‌بینند و این موضوع ناخودآگاه روی ایجاد یک محیط پویا و پرجنب‌وجوش تاثیر می‌گذارد.

عایق صدا

یک مشکل که اغلب با فضاهای کاری مدرن و با برنامه کارشان را پیش میبرند پس در محیطی پر سروصدا روبرو هستند. حل این مشکل با دیوار شیشه ای به سادگی قابل حل است. از طرف دیگر، پارتیشن های شیشه ای به مدیران ساختمان این امکان را می دهند تا صدای محیط را در فضاهای کاری بزرگ و مطبوع کاهش دهند بدون اینکه ظاهر طراحی داخلی اصلی را تحت تأثیر قرار دهند. با استفاده از پارتیشن های شیشه ای با ارتفاع نیم، می توانید در حالی که تمام ویژگی های مثبت یک دفتر با طرح باز را حفظ می کنید، به میزان قابل توجهی صدای محیط را در مناطق مختلف کاهش دهید.

سبک جدید طراحی

قطعا شما هم با ما هم‌نظر هستید که استفاده از دیوار شیشه‌ای باعث می‌شود از فضاهای خشک و بسته قدیمی فاصله بگیریم و شاهد یک دکوراسیون داخلی مدرن و زیبا باشیم. این زیبایی نه‌ تنها روی ذهنیت مراجعه‌ کنندگان تاثیر به‌ سزایی دارد، بلکه باعث بهبود روحیه کارمندانی می‌شود که هر روز آنجا کار می‌کنند.

قیمت با صرفه

در حالی که مشتریان شما با نصب دیوارهای شیشه ای کم مصرف از مزایای بسیاری برخوردار می شوند، اما ترویج یک سبک زندگی سالم تنها مزیت نخواهد بود. مشتریان شما همچنین برخی از مزایای پولی را نیز پیدا خواهند کرد.

استفاده از یک دیوار شیشه ای برای تأمین نور طبیعی بیشتر در یک اتاق می تواند به صرفه جویی در هزینه کمک کند، زیرا می تواند هزینه قبوض برق را کاهش دهد. اگر می توانید نور بیشتری به خانه خود وارد کنید، نیازی نیست که چراغ ها را هر چند وقت یک بار روشن کنید، این امر به صرفه جویی در هزینه برق کمک می کند.

کاربرد دیوار شیشه ایزیبایی فضای کاری

شما می خواهید هر نوع طرح را در یک ساختمان تجاری داشته باشید، دیوارهای جداره شیشه ای فضای داخلی دفتر کار شما را مجذوب می کند و باعث جذابیت بیشتر مشتریان از تمام صنایع و بخش های بازار می شود.

پارتیشن های شیشه ای روشی آسان برای ایجاد طرح های مختلف در ساختمان های تجاری را ارائه می دهند. علی رغم این واقعیت که هر زمان که طرح جدیدی خواستار می شود، باید آنها را از بین برد و دوباره نصب کرد، اما همچنان محبوب هستند.

با این حال، پارتیشن های شیشه ای، چه از نوع قابل حمل و چه از نوع ثابت، از نظر زیبایی شناسی دلپذیر هستند و با اصول و روندهای طراحی مدرن مطابقت دارند. با توجه به این نکته، منطقی است که اگر می خواهید فضای تجاری خود را به طور منظم پیکربندی کنید، در یک سیستم دیوار شیشه ای سرمایه گذاری کنید.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

معایب دیوار شیشه ای

معایب دیوار شیشه ای در دکوراسیون داخلی عبارتند از:

  • دیوار شیشه ای در برابر ضربه آسیب‌پذیر است.
  • به دلیل آسیب‌پذیر بودن در برابر ضربه، هنگام زلزله خطر‌آفرین می‌باشد.

قیمت دیوار شیشه ای

متراژ و متریال تعیین کننده ترین عامل قیمت های دیوار شیشه ای هستند. عمده هزینه دیوار شیشه ای منوط به مساحت آن است. جنس شیشه، فریم های به کار رفته، یراق آلات مورد استفاده و دستمزدهای نصب و حمل و نقل نیز قیمت تمام شده را تعیین می کند.

جمع بندی

المان‌ها و سبک‌های جدید طراحی باعث شده است تا بتوانیم محیط‌های کاری جذاب و مدرنی را ببینیم که فضاهای رنگارنگ و مینیمال دارند.
دیوار شیشه ای یکی از مهم ترین اجزای این سبک دکوراسیون و طراحی داخلی است. استفاده از پارتیشن‌های مختلف مزایای زیادی دارد که در این مقاله به آنها اشاره کردیم و می‌توانید در مکان های مختلف از آن ها استفاده کنید.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم