نصب پنجره دوجداره

نحوه نصب پنجره دوجداره

امروزه استفاده از درب و پنجره upvc و آلومینیومی با شیشه های دوجداره و یا سه جداره در صنعت ساختمان سازی امری بدیهی است، زیرا مزایای فراوان و زیبایی آن موجب پیشرفت این نوع درب و پنجره در کشورهای پیشرفته و درحال توسعه شده است. نصب درب و پنجره یو پی وی سی ارتباط مستقیم با دوام و استحکام و همچنن زیبایی آن دارد. پس باید دقت شود که نصب درب و پنجره توسط نصاب حرفه ای و کاربلد صورت گیرد. در این مقاله به نصب پنجره دوجداره و روش های آن می پردازیم.

چگونگی ابعاد برداری و نصب پنجره دوجداره تاثیر مستقیم و ویژه ای بر کیفیت و عملکرد و دوام آن خواهد داشت. به عبارت دیگر همه ظرافت های به کار رفته در تولید با اندازه گیری و نصب مناسب دارای اثر بخشی لازم خواهد بود. پس به این مورد باید توجه ویژه ای داشته باشید. عملیات ابعاد برداری در گروه صنعتی درساوین توسط یک فرد آموزش دیده و حرفه ای انجام می گیرد. نباید این فرآیند را به چشم یک فرآیند غیر تخصصی و ساده بنگرید، بلکه تاثیر مستقیم در طول عمر و کیفیت پنجره شما خواهد داشت.

آماده سازی محل نصب پنجره

در صورتي كه ساختمان نوساز است و پنجره ها برای اولين بار نصب می شوند، در مرحله ساخت بايد جای پنجره آماده شده باشد، كه معمولاً از يک كلاف فلزی برای استحكام و زيبايي بيشتر استفاده می شود.

می توان پنجره را بدون قاب فلزی هم نصب كرد، اما برای افزايش استحكام و امنيت از قاب فلزی استفاده می شود. در صورتي كه پنجره جديد را با پنجره های قديمی جايگزين می كنيد، ابتدا بايد پنجره های قديمی برداشته شوند و تنها يک قاب از آن ها باقی بماند.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

مراحل نصب پنجره دوجداره

نحوه نصب پنجره دوجداره

به طور کلی مراحل نصب در و پنجره عبارتند از:

  • پاکسازی محل نصب
  • قرار دادن چهارچوب درب یا پنجره و تراز کردن آن و تقسیم بادخور
  • ایجاد سوراخ های مناسب در محل نصب درب و پنجره دوجداره
  • چک کردن یراق آلات
  • ثابت کردن درب و پنجره یو پی وی سی با استفاده پیچ های مناسب
  • درزبندی با استفاده از تزریق فوم و چسب مخصوص
  • کندن برچسب و لیبل پروفیل در قسمت هایی که بعد از انداختن شیشه دسترسی به آن ها مشکل است.
  • نصب شیشه ها
  • انداختن زهوار
  • رگلاژ درب و پنجره upvc وتحویل آن به مشتری
برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

نصب درب و پنجره دوجداره

اولین مرحله در نصب درب و پنجره دوجداره کنترل ابعاد چهارچوب موجود قبل از نصب به لحاظ اندازه و کیفیت کار می باشد. این چهارچوب ساب فریم یا محل نصب باید دارای شرایطی باشد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

اولین نکته تراز بودن به لحاظ افقی و عمودی می باشد. دومین نکته گونیا بودن زوایای فریم آهنی می باشد که بسیار حائز اهمیت است. نکته بعد تمیز بودن و نظافت سطح قاب آهنی است و در آخر باید به مستحکم بودن چهارچوب آهنی توجه ویژه ای نمایید.

مرحله دوم تعیین محل پیچ های اتصال در درب و پنجره دوجداره می باشد. توجه داشته باشید که با توجه به جنس محل اتصال می بایست از یکی از روش های لازم استفاده نمایید. اگر سطح زیر کار آجری باشید پیچ خودکار با رول پلاک و یا پیچ رولت بولت استفاده می شود. اگر سطح زیر کار سیمانی یا بتونی پیچ خودکار با رول پلاک و یا پیچ مخصوص بتن استفاده می شود. اگر سطح زیر کار قوطی آهن پیچ خودکار سرمته توصیه می شود.

به طور کلی فاصله پیچ های نصب با هم نباید بیشتر از هفتاد سانتی متر باشد و فاصله پیچ های نصب از لبه های کنار کنار مولین در پروفیل سفید 15 سانتی متر و در پروفیل های یو پی وی سی لمینت شده 25 سانتی متر قرار میگیرد.

مرحله سوم سوراخ کردن چهارچوب می باشد که بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد. حتما سوراخ های پنجره به چهارچوب پیش از ارسال پنجره به پروژه در محیط کارخانه بر روی فریم ایجاد شود.

روش نصب پنجره بروی چهارچوب

نحوه نصب پنجره دوجداره

اولین مرحله در روش نصب پنجره بروی چهارچوب سوراخ کردن چهارچوب می باشد. توصیه می شود قبل از نصب حتما از فیلر با ضخامت مناسب با فاصله دو سانتی متری از محل قرار گرفتن پیچ نصب به جهت جلوگیری از خمیدگی مقطع قاب استفاده می گردد. همچنین بهتر است در زیر  مولیون های عمودی پنجره ختما فیلر گذاری گردد.

دومین مرحله تراز افقی و عمودی پنجره می باشد.در صورت امکان می باشتیست از فیلر شرایط مناسب، تراز و گونیا بودن نصب فریم را فراهم نمود.

سومین مرحله محکم کردن پنجره در جایگاه خود می باشد.

مرحله چهارم فوم زنی بین جداره های پنجره می باشد. فاصله بین چهارچوب پنجره با دیوار کمتر از یک سانتی متر می باشد. این فاصله را فوم های پلی اورتان مخصوص پر می شود که این فوم 4 و 5 برابر زمان تزریق افزایش حجم پیدا می نمایند. با افزایش حجم این فوم کلیه فرو رفتگی های پشت چهارچوب پنجره و فاصله بین دیوار و پنجره پر می گردد.

برای درخواست نمایندگی پنجره درساوین اینجا کلیک کنید.

روش انجام فوم زنی

اولین نکته در نصب پنجره و فوم زنی تمیز کردن فاصله ما بین پنجره و دیوار می باشد. مرحله دوم مرطوب کردن سطوح با آب است که به آن باید توجه ویژه ای داشته باشید. مرحله سوم تزریق فوم پلی اورتان میباشد و در مرحله آخر بریدن فوم های اضافه و بیرون و داخل پس از خشک شدن فوم می باشد.

مرحله پنجم سلیکون زنی می باشد. استفاده از سیلیکون پس از انجام مرحله تزریق فوم پلی اورتان از بیرون صورت می پذیرد. از داخل سیلیکون برای آب بندی و درزگیری بهتر انجام می گیرد. روش انجام مراحل سیلیکون زنی به این شکل است که در ابتدا تزریق سیلیکون روی درز درب و پنجره دوجداره می باشد و در مرحله بعد لیسه کشی و یکنواخت کردن سطح کار می باشد.

مرحله ششم کندن برچسب محافظ پروفیل پس از نصب می باشد. توجه داشته باشید کندن برچسب پروفیل بعد از نصب الزامی می باشد و در وصرت انجام نشدن این مرحله پروفیل از تضمین تغییر رنگ خارج می گردد.

مرحله هفتم شیشه اندازی و پنل می باشد.نحوه شیشه اندازی باید به گونه ای باشید که شیشه، چهارچوب یو پی وی سی را در وضعیت کاملا قائم نگه داشته و بعد از جا انداخت شیشه و پانل حتما درز موجود ما بین زهوار در قسمت گوشه یا فارسی بر چک گردد.

فیلر یکی از قسمت های بسیار مهم در نصب و مونتاژ می باشد. به علت جلوگیری از شکست شیشه که در اثر انبساط و انقباض و یا قوس برداشتن پنجره به دلیل نیروی باد در اطراف شیشه و ما بین چهارچوب و شیشه از فیلر یا تاکوز استفاده می شود. محل قرارگیری فیلرها در زیر شیشه می باشد و در حالت های مختلف نصب می گردد.

جا انداختن زهوار

در گذشته در پنجره های اهنی برای ثابت نگه داشتن شیشه تک جداره از بتونه یا گچ و مواد این چنینی یا زهوار های پیچی استفاده می شد.این نوع زهوار ها در گذشته باعث ایجاد مشکلاتی در هنگام تعویض شیشه می شدند.

امروزه در پروفیل های یو پی وی سی نوعی پروفیل از لحاظ ضخامت نسبت به بقیه کوچک تر است با ضربه داخل شیار فریم یا بازشو محکم می شود و باعث می شود که شیشه در جای خود محکم شود. همچنین به دلیل نواری که بروی زهوار تعبیه شده عایق پنجره شما افزایش پیدا خواهد کرد. ابتدا دو زهوار کوچک مقابل هم جا زده شده و سپس دو زهوار مقابل بزرگ تر دیگر را به همین ترتیب انجام دهید. جا زدن زهوار با ترتیب فوق سبب می شود شیشه های شما خطر سقوط نداشته باشند.

ضوابط ابعاد برداری

اندازه گیری ابعاد پنجره، می بایست به صورت دقیق و میلی متری انجام گیرد. به همین دلیل بهترین ابزار برای این کار متر لیزری می باشد.

در پنجره ساده ابتدا عرض سپس ارتفاع داخل فریم را انذازه می گیریم. در پنجره خم برای اندازه گیری پنجره ها ابتدا عرض فریم سپس ارتفاع را اندازه گیری می کنیم و در انتها الگوی قسمت خم را برمیداریم. در مورد سوم و پنجره توری اگر پنجره یا درب مورد نظری که برای آن توری در نظر گرفتید دوجداره باشد ابعاد آن نوار تا نوار (داخل به داخل) اندازه گیری می کنیم و در غیر این صورت اندازه پشت تا پشت توری داده شود.

همچنین بادخور مناسب جهت نصب پنجره دوجداره 5 میلی متر است. از این رو برای مشخص شدن گونیا بودن کار بهتر است اندازه گیری در سه نقطه ابتدا، وسط و انتها صورت گیرد.

نکات لازم برای نصب پنجره دوجداره

نصب درب و پنجره باید به گونه ای انجام شود که موارد زیر در آن رعایت شود:

  • درب و پنجره قابلیت تحمل بارهایی که قبل و بعد از استفاده به آن وارد می شوند را دارا باشد.
  • آب بندی و درزبندی کامل شده و از ورود و خروج  صوت و حرارت جلوگيری نماید.
  • درب و پنجره بدون هیچ مشکلی باز و بسته شود.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم