دلایل نشت آب از پنجره دوجداره

نشت آب از پنجره دوجداره

نشت آب از پنجره دوجداره باعث بروز اتفاقاتی می شود که در صورت سهل انگاری و عدم توجه به آن ممکن است شما را با چالش بزرگی رو به رو کند و حتی در بعضی از مواقع به ساختمان خسارت وارد نماید. عوامل مختلفی ممکن است دلایل نشت آب از پنجره دوجداره باشند که ما در این مقاله می خواهیم با بررسی آن ها در زمان خرید و سفارش، به آن ها توجه لازم را کرده تا در صورت پیش آمدن این مشکل آن را مرتفع نماییم.

همین حالا برای استعلام قیمت در و پنجره اقدام کنید.

در ابتدا باید توجه داشته باشید که پنجره استاندارد به هیچ عنوان آب باران را به داخل هدایت نخواهد کرد و اگر با چنین مشکلی رو به رو شدید، بدانید که ایرادی در این بخش ایجاد شده است. خاصیت عایق بندی و بهینه سازی انرژی از شعارهای اصلی تولید و طراحی انواع درب و پنجره می باشد که سبب استقبال مردم شده است، اما هدایت گر بودن اب نفوذی در همان مراحل تولید در تمامی بخش ها از جمله فریم، لنگه و T اعمال می شود.

البته به دلیل اینکه قبل از تولید تمامی نقشه های درب و پنجره دوجداره به کارگاه ارسال می شود و همچنین در مواردی که فرد به صورت اماده خریداری می کند، برای تعدادی که در داخل منازل مانند پاسیو نصب می شود از شیارهای هدایت کننده آب استفاده نمی شود. پس دقت کنید که در هنگام سفارش باید اعلام کنید که محل نصب یو پی وی سی داخل ساختمان می باشد یا خارج آن.

دلایل نشت آب از پنجره دوجداره

برای درک این موضوع که چه عواملی می تواند باعث بروز این مشکل شود بهتر است نگاهی به ساختار و نکات نصب بیاندازیم تا در روند کار متوجه ایرادات احتمالی شویم. زمانی که صحبت از عایق بندی و درزگیری می شود، یعنی بستن کامل منافذ موجود در پنجره های upvc یا آلومینیوم که مانع ورود هوای بیرون و همچنین آب باران می شود و به وسیله لاستیک های درزگیر و چسب های مخصوص عملیاتی می شود.

زمانی که در گذر زمان بخش های مختلف از جمله لاستیک ها فرسوده می شوند و یا رگلاژ پنجره دوجداره upvc دچار ایراد می شود، باید به یک متخصص مراجعه کرد تا راه حل مناسبی را ارائه دهد. برای درزگیری و عایق بندی پنجره های دوجداره، از لاستیک ها و چسب های مخصوص استفاده می شود. که در کنار رگلاژ درب و پنجره تا مدت ها مانع ورود آب باران و صدا و حرارت به داخل ساختمان می گردد. عدم وجود شیارهای تخلیه آب در درب و پنجره از دومین عوامل نشت آب است که در صورت این مشکل بدون فوت وقت باید با تعمیرکار این حوزه تماس گرفت تا با ابزار مخصوص در محل، نسبت به ایجاد شیارهای مورد نیاز اقدام کند. دلایل نشت آب از پنجره دوجدارهیکی دیگر از دلایل نشت آب به داخل ساختمان، شیشه های دوجداره می باشند که با زهوارهای مخصوص و رگلاژ توسط زیر شیشه ها این مشکل نیز کاملا قابل حل است و جای نگرانی نیست. در نصب اولیه درب و پنجره upvc و یا آلومینیوم باید فریم آهنی در چهارچوب ها به کار رفته باشد تا پیچ ها با مقاومت بیشتری عمل کرده و در بحث درزگیری، اب بندی پنجره دوجداره در اینده دچار مشکل نشود.

راه های جلوگیری از نشت آب پنجره دوجداره

جلوگیری از نفوذ آب از پنجره به داخل ساختمان، روش های متعددی دارد. گرچه نفوذ آب به داخ از طریق پنجره ها رایج است، اما با توجه به موارد گفته شده، به راحتی می توان از این مشکل جلوگیری کرد. این روش ها به طور خلاصه عبارتند از:

  • خرید پنجره دوجداره با کیفیت ساخت استاندارد
  • نصب صحیح پنجره و به کارگیری افراد متخصص در نصب
  • رگلاژ کردن پنجره، شیشه ها، یراق آلات و زاماک
  • استفاده از زوار شیشه به صورت استاندارد و بررسی رگلاژ بودن آن ها
  • تعویض درزگیر های قدیمی و فاسد شده
  • بررسی عملکرد شیار تخلیه آب

در پروژه های متعدد، مهم ترین عامل نبود شیارهاست و در تعداد زیادی نیز نبود عایق بندی اصولی در کنار عدم تنظیم یراق آلات و شیشه ها مهم ترین عوامل بروز مشکلاتی است که در مورد آنها صحبت کردیم.

سخن پایانی اینکه به هیچ وجه نباید افراد خود اقدام به ایجاد شیار یا عایق بندی و تنظیم شیشه کنند، زیرا خطرات زیادی همچون شکستن پروفیل ها و شیشه دوجداره، افتادن لنگه ها و یا باز کردن بیش از حد منافذ عبور آب ممکن است ایجاد شود.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

نقش شیارهای تخلیه آب پنجره در جلوگیری از نشت آب

این شیارها در کارگاه های تولیدی توسط دستگاه های فرز ایجاد می شوند که در لنگه و فریم به وضوح قابل مشاهده هستند، که طبق یک مکانیزم کاملا مشخص از حرکت و هدایت جریان اب پشتیبانی کرده و آب به سرعت از این شیارها تخلیه می شود. در اصل زمانی که بارش باران اتفاق می افتد پروفیل به وسیله این بخش ها اجازه نفوذ اب باران را از پنجره upvc نمی دهد و لازم است که هر شش ماه یک بار به وسیله میله های مخصوص پاکسازی شوند تا در اثر گرفتگی باعث ورود اب به داخل منزل از درب و پنجره نشوند.

پنجره های دوجداره و چند جداره باید دارای شیار تخلیه آب باران باشند، مگر اینکه پنجره مخصوص به فضای داخلی ساختمان باشد. این شیار ها توسط دستگاه های مخصوص در کارگاه نصب می شوند، و معمولا بین 25 تا 30 میلی متر طول و 5 میلی متر قطر دارند. دلایل نشت آب از پنجره دوجدارههمچنین تعداد شیار های تخلیه آب در پنجره دوجداره با توجه به ابعاد پنجره و منطقه ی زندگی با توجه به میزان بارش می تواند متغیر باشد. اما به طور کلی باید در هر یک مترمربع طول پنجره، حداقل یک شیار تخلیه آب وجود داشته باشد.

محل قرارگیری شیار تخلیه آب، با توجه به نوع فریم و پروفیل پنجره می تواند متغیر باشد، اما به طور کلی باید به گونه ای باشد که بدون آسیب رساندن به کانال ها، تعبیه شده و آب را به خارج هدایت کند. شیار تخلیه آب، بجز کاربردن هدایت کردن آب ورودی، موجب تبادل هوای کمی بین پروفیل و شیشه ها هم می شود تا از عرق کردن و جمع شدن بخار روی شیشه جلوگیری شود.

برای استعلام قیمت پنجره ویستابست، اینجا کلیک کنید.

نکاتی در ایجاد شیار تخلیه آب در پنجره دوجداره

در طراحی شیار تخلیه آب باران در پنجره بهتر است طراحی به گونه ای باشد که مسیر ورود و خروج آب در یک راستا نباشند. چرا که در این صورت جریان هوا و صدای وزش باد احساس می شود. فاصله ی شیار تخلیه آب باید نسبت به گوشه های داخلی پنجره در نظر گرفته شود. این فاصله بسته به نوع طراحی پنجره بین 3 تا 10 سانتی متر متغیر است، اما باید از دو طرف یکسان و متقارن باشد.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم