پروفیل

ویژگی های پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم

پروفیل آلومینیوم یک پروفیل فلزی از نوع سبک است. پروفیل فلزی سبک، نیم سازهای ساخته‌ شده از آلومینیوم و آلیاژهای آن است که به عبارتی این نوع پروفیل یکی از محصولات خروجی از فرآیند اکستروژن آلومینیوم است که در ابعاد و سطح مقطع های متنوع تولید می‌ شوند.
با توجه به کاربردهای مختلف پروفیل آلومینیوم، سطح آن‌ ها را با مواد مختلفی می‌ پوشانند که در طرح‌ ها و رنگ‌ های متفاوتی در بازار عرضه می‌ شوند.

پروفیل آلومینیوم

در صنعت ساختمان سازی فلزات بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. پر استفاده ترین نوع فلزات، آلومینیوم و فولاد می باشد که در این صنعت بسیار محبوب و مطرح می باشند. در این مقاله قصد داریم به ویژگی های پروفیل آلومینیوم و بررسی کامل آن بپردازیم. آلومینیوم در صنعت درب و پنجره جزو پروفیل های اصلی می باشد و رقابت تنگاتنگی با یو پی وی سی داراست. از این فلز در صنعت درب و پنجره به عنوان پروفیل آلومینیوم استفاده می شود. این فلز محبوب بوده و جایگاه ویژه ای دارا می باشد. در لغت پروفیل به معنای ثابت و مقطع بلند می باشد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

در صنعت درب و پنجره دو نوع از پروفیل یو پی وی سی و آلومینیوم مطرح بوده است. آلومینیوم فلزی نقره ای رنگ و براق است که بسیار سبک می باشد. همچنین این متریال دارای قابلیت شکل پذیری زیادی می باشد. از جمله برتری های این پروفیل می توان به سبک وزنی و عدم زنگ زدن آن اشاره کرد. ساخت پروفیل های آلومینیومی به عنوان یکی از پر مصرف ترین بخش مصارف آلومینیوم به حساب می آید.

تولید پروفیل آلومینیوم

برای تولید پروفیل های آلومینیومی ابتدا ماده اولیه را که بیلت آلومینیومی نام دارد تحت فشار بسیار بالا و درجه حرارت بالا قرار می دهند. سپس آن را میان قالب های مخصوصی قرار می دهند. پس از این که بیلت ها به درجه حرارت کافی رسیدند، داخل قالب های خود با فشار پرس می شوند.

در نظر داشته باشید که سطح مقطع پروفیل و ابعاد قالب و دستگاه پرس کاملا به هم مرتبط هستند و باید توجه ویژه ای به آنها داشته باشید. پس از آن پروفیل ها را روی خط تولید قرار داده و پس از خنک شدن کشیده می شوند تا شکل نهایی را به خود بگیرند. سپس به ابعاد مورد نظر برش داده شده و داخل کوره قرار می گیرد تا عملیات حرارتی روی آن انجام گیرد. سپس به سفارش مشتری به صورت خام، رنگی و یا انادایز تحویل مشتری داده می شود.

پروفیل آلومینیوم

انواع پروفیل آلومینیوم

پروفیل های ساخته شده با آلومینیوم انواع مختلفی دارد و هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند. در ادامه این مقاله به بررسی تخصصی و تحلیل انواع پروفیل آلومینیوم خواهیم پرداخت. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا بتوانیم اطلاعات مفید و کاربردی در اختیار شما بگذاریم.

گروه صنعتی درساوین تولید کننده درب و پنجره دوجداره با سیستم آلومینیوم و یو پی وی سی توانسته کیفیت محصولات خود را بالا برده و پنجره ای با کیفیت در اخیتار مشتریان خود قرار دهد. انواع پروفیل آلومینیومی شامل، آلومینیوم ساده یا نرمال، آلومینیوم ترمال بریک می باشد.

برای استعلام قیمت در و پنجره، اینجا کلیک کنید.

پروفیل ساده یا نرمال

گروه صنعتی درساوین تولید کننده پنجره های آلومینیومی با سیستم نرمال و ترمال بریک در سطح کشور فعالیت می کند. پنجره هایی که با پروفیل آلومینیوم ساده یا نرمال ساخته می شود، دارای مزایا و معایبی می باشند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

پنجره های قسمت مهمی از فضای یک ساختمان را تشکیل می دهند و توجه به جنس و نوع پنجره بسیار مهم می باشد. پنجره های آلومینیوم نرمال از نوعی است که می توانید سیستم دو و سه جداره را در ساختمان خود تجربه کنید. این نوع از پنجره ها بیشتر در ساختمان های سنتی و کلاسیک یافت می شود. هر چند از این متریال هم در خانه های سنتی مورد استفاده قرار می گیرد هم در ساختمان های مدرن یافت می شود. پروفیل های آلومینیوم نرمال از یک قاب نازک تشکیل شده است که به دلیل ظرافتی که دارا است، سطح شیشه وسیع تری خواهید داشت.

پروفیل آلومینیوم

پروفیل ترمال بریک

در ادامه بررسی پروفیل آلومینیوم نوبت به معرفی آلومینیوم ترمال بریک رسیده است. آلومینیوم ترمال بریک توانسته بزرگ ترین مشکل پنجره های آلومینیومی را حل کند. عایق نبودن آن ها در برابر حرارت مشکل بزرگ پنجره های آلومینیوم ساده می باشد. کارشناسان و مهندسان برای رفع این مشکل نوع جدیدی از پروفیل آلومینیوم با نام ترمال بریک را به بازار ارائه کرده اند.

این پروفیل توانسته در مدت زمان کوتاه به رقیب اصلی پنجره های یو پی وی سی مبدل شود و فروش خود را بسیار بالا ببرد. در این نوع از پروفیل ها برای حل مشکل عایق حرارتی آنها از تیغه پلی امید استفاده می شود. با این اضافه کردن این تیغه دیگر آلومینیوم رسانا نخواهد بود. ترمال بریک عایق حرارتی و صوتی قوی می باشد. اما باید توجه داشته باشید که عوامل متعددی در پنجره وجود دارد که کیفیت و عایق بودن به آنها بستگی دارد. در صورتی که یک پنجره به صورت استاندارد و با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته ساخته شده باشد، عایق بندی آن نیز استاندارد خواهد بود. توجه داشته باشید که قیمت ترمال بریک از قیمت نرمال بالاتر می باشد.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

مزیت های پروفیل های آلومینیومی

از مهم ترین مزایای فلز آلومینیوم می توان به چکش پذیر یا شکل پذیر بودن آن اشاره کرد. این ماده به دلیل انعطاف پذیری بالا بسیار مورد استفاده قرار گرفته و کاربردی می باشد. این فلز علاوه بر صنایع ساختمانی در صنایع هوایی هم مورد استفاده قرار می گیرد.

فلز آلومینیوم به صورت ذاتی رسانا می باشد و عایق حرارتی ضعیفی می باشد. اما توجه داشته باشید که در پنجره های آهنی در مقایسه با پنجره های آلومینیومی از عایق حرارتی ضعیف تر می باشد. پنجره آلومینیومی عایق حرارتی قوی تری نسبت به پنجره اهنی دارا می باشد. همچنین آلومینیوم سبک وزن می باشد و در حالی که بسیار سبک می باشد از استحام بسیار بالا و قوی برخوردار است.

البته بهتر است بدانید که پروفیل های یو پی وی سی نسبت به آلومینیوم عایق بهتر و قوی تری دارا هستند. یکی دیگر از برتری های پروفیل آلومینیومی زیبایی و ظرافت آن می باشد. این فلز به دلیل زیبایی و ظرافتی که دارا هست، حس خوبی به مخاطب در هنگام نگاه به ساختمان انتقال می دهد. پروفیل های ساخته شده از فلز آلومینیویم ظریف و زیبا می باشد و نصب آنها بسیار سریع و آسان می باشد. اما توجه داشته باشید که برای نصب اصولی و استاندارد نیاز به یک تیم حرفه ای و آموزش دیده خواهید داشت.

گروه صنعتی درساوین تیم نصب خود را به صورت مرتب آموزش داده تا بتواند پنجره ای استاندارد به مشتریان خود ارائه دهد.این عنصر غیر قابل اشتعال می باشد و در برابر آتش سوزی مقاوم و امن می باشد. توجه داشته باشید که می توانید شیشه دوجداره یا چند جداره نصب کنید.پنجره های کشویی تک ریل و جفت ریل را می توان با پروفیل یو پی وی سی و آلومینیوم ساخت اما پنجره های آلومینیومی به دلیل سبک بودن، ظرافت و استحکام بالایی که دارا است بسیار مناسب تر می باشند. وزن یو پی وی سی از آلومینیوم بیشتر است.

پروفیل آلومینیوم به محیط زیست آسیب نمی رساند و قابلیت بازیافت دارد. طرح و رنگ های فلز آلومینیوم بسیار گسترده است و در بازار ایران می توانید هر رنگی که مد نظر دارید و با ساختمانتان هماهنگ است را خریداری نمایید.

مقالات زیر را از دست ندهید:

2 دیدگاه در “ویژگی های پروفیل آلومینیوم

  1. پیروزی گفت:

    عاالی بود.

  2. پیروزی گفت:

    از نظر رنگ بین پروفیل نرما و ترمال تفاوتی وجوود دارد؟ تمام رنگ های ترما در نرما نیز وجو دارد؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *