آشنایی با کف پوش شیشه ای

کف پوش شیشه ای

با توجه به پیشرفت و مدرنیته شدن زندگی های امروزی و ورود متریال های نوین و کارآمد در صنعت ساختمانی همچون بتن های تزئینی، ترموود و شیشه سکونتگاه ها نیز دچار تغییراتی شده اند، که از جمله آن می توان به استفاده از کف پوش شیشه ای به صورت شیشه سکوریت یا شیشه لمینت اشاره کرد.

همین حالا برای استعلام قیمت پنجره دوجداره اقدام کنید.

در عصر جدید، سازندگان ساختمان‌های لوکس و شیک، علاوه بر نمای بیرون ساختمان به معماری داخلی و طراحی دکوراسیون آن نیز توجه ویژه‌ای دارند و برای زیباتر شدن و به‌ روز بودن طراحی داخلی با یکدیگر رقابت می‌ کنند. یکی از زیباترین و جدیدترین متریال‌ها که در طراحی دکوراسیون داخلی، نمای ویژه و شگفت‌انگیزی را ایجاد می‌کند، کف‌ پوش‌ های شیشه‌ ای هستند که امکان نصب آن‌ها در قسمت‌ های مختلف وجود دارد.

کف‌ پوش شیشه‌ ای، با ایجاد سطحی شفاف و دل‌ انگیز در دکوراسیون دیوارها، سقف و همینطور پوشش کف تحولی بزرگ را در فضای اتاق ایجاد می‌کند، زیبایی و منحصر به فرد بودن هر کدام از این قسمت‌ها موجب می شود که اتاق دل‌انگیز و چشم‌گیرتر به‌نظر برسد.

کف پوش شیشه ای چیست؟

این محصول پوشش مناسب و کاربردی برای کف بوده و فضای خانه را بزرگتر، روشن تر و شفاف می کند. شما می توانید از انواع مختلف آن‌ استفاده کرده و دکوراسیون زیبا و منحصر به فردی ایجاد کنید. کف پوش شیشه ای یکی از ایده های جدید در مبحث طراحی داخلی به حساب می آید. این کف پوش ها برخلاف تصور عمده افراد، کاملا اجرایی بوده و تقریبا در هر مکانی نصب می شوند.

همانطور که می دانید در دکوراسیون هر اتاقی، دیوارها، سقف و کفپوش ها نقش بسیار مهمی را در زیبایی آن محیط ایجاد می کنند. کافی است به یکی از این قسمت ها موادی منحصر بفرد و یگانه اضافه کنید تا دکوراسیون اتاقتان را به کل متحول کنند. شیشه‌ ها با توجه به سادگی و شکیل بودنشان، طرفداران بسیاری در زمینه کاربردهای ساختمانی دارند. یکی از پر کاربردترین مصارف شیشه، بهره گیری از این عناصر در کف ساختمان‌ها و اجرای کف شیشه‌ای اتاق‌ها و راه پله‌ ها است.

بنابراین امروزه در بسیاری از اماکن از جمله کافی شاپ‌ها، استخرها و رستوران‌ها کف شیشه‌ای به چشم می‌خورد. برای داشتن یک فضای استاندارد با کف پوش شیشه ای، نیاز به یک زیرسازی استاندارد می باشد. مدل های بسیار متنوعی از کفپوش های شیشه ای در بازار وجود دارند و محدوده وسیعی از سلایق پوشش داده می شود. برای مثال مدل های شفاف و کدر دو نوع کاملا متفاوت از کفپوش های شیشه ای هستند که هر کدام زیبایی ها مخصوص به خود را دارد.

انواع کف‌پوش‌ های شیشه‌ ای

انواع کف پوش شیشه ایکف‌ پوش‌ های شیشه‌ای در دو نوع شفاف و کدر وجود دارند که هرکدام ظاهر متفاوت و ویژه‌ای را در اتاق به وجود می‌آورند و با توجه به کاربرد هرکدام و نوع سلیقه هرکس از یکی از انواع آن و یا هر دو نوع برای زیبایی و پوشش دادن کف، استفاده می‌شود. در ادامه انواع کف پوش های شیشه ای را بررسی خواهیم کرد.

کف پوش شیشه ای لمینت

در اغلب موارد باید از شیشه های لمینت برای اجرای کفپوش های شیشه ای استفاده کرد. به طوری که ابتدا دو عدد شیشه سکوریت با ابعاد یکسان تولید شده سپس توسط لایه PVB به یکدیگر چسبیده می شوند. در این صورت حتی اگر یکی از شیشه ها شکسته شود ذرات آن از هم جدا نخواهد شد. بنابراین هیچ گونه خطری کسی را تهدید نمی کند.

کف پوش شیشه ای رنگی

با توجه به تولید شیشه های سکوریت رنگی دودی، شامپاینی، سبز، بنفش و برنز می توان از شیشه های سکوریت رنگی مطابق با رنگ های بکار رفته در فضای داخلی ساختمان جهت اجرای کفپوش شیشه ای استفاده کرد. بدین شکل قواعد طراخی دکوراسیون نیز رعایت خواهد شد.

کفپوش شیشه ای کریستال

به طور کلی شیشه های شفاف سکوریت به سه دسته ی فلوت، سوپر کلیر و کریستال تقسیم می شود که در این بین شیشه کریستال یا اکسترا کلیر دارای بیشترین میزان شفافیت است و بهتری انتخاب جهت اجرای کفپوش شیشه ای به شمار می شود.

کف پوش شیشه ای حکاکی شده

با استفاده از دستگاه هوشمند مستر می توان طرح های مختلفی را روی شیشه های کف حکاکی یا اینگریوینگ کرد. به عبارتی در این روش طرح مورد نظر روی شیشه تراشیده خواهد شد. به طور مثال می توان لوگوی ساختمان را روی کفپوش شیشه ای حکاکی کرد.

کفپوش شیشه ای مات 

به طور کلی کف پوش های شیشه ای مدرن مات به دو دسته ی سندبلاست و ساتینا تقسیم می شود که در این شیشه سندبلاست به صورت طرح دار تولید شده اما شیشه ساتینا فقط به صورت ساده وجود دارد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

ویژگی کف‌پوش‌ های شیشه‌ ای

کف‌پوش‌های شیشه‌ای در فضای داخلی و بیرونی ساختمان قابل استفاده هستند و یکی از مهم ترین ویژگی‌ های این کف‌پوش‌ها که آن‌ها را منحصربه‌فرد کرده است، قابلیت انتقال نور است که موجب شده که از این پنل‌های شیشه‌ای در سقف نیز استفاده شود تا به راحتی نور را به طبقه پائین انتقال دهند و موجب روشن شدن محیط داخل ساختمان شوند.

همچنین با استفاده از نورپردازی‌ های مختلف می‌توان از کف‌پوش‌ های شیشه ای برای تزئین و زیباسازی فضای بیرونی استفاده کرد و یک ترکیب زیبا از شیشه و نور را ایجاد کرد. به طور کلی خصوصیات و ویژگی های کف پوش های شیشه ای عبارتند از:

  • با توجه به جنس و ویژگی کف‌پوش‌های شیشه‌ای تصور می‌شود که نصب آن‌ها را باید نصاب ماهر و حرفه‌ای انجام دهد اما در واقع نصب این کف‌پوش‌ها با توجه به این‌که به صورت قالب‌های از پیش ساخته شده هستند و این پنل‌های شیشه‌ای درون یک قاب محکم و نگهدارنده قرار گرفته‌اند، نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد و نصب و استفاده از آن‌ها به راحتی امکان‌پذیر است‌.
  • از کف‌پوش‌های شیشه‌ای به شکل سازه‌های قسمت‌بندی شده برای قرارگرفتن در بخش‌های بزرگی از کف استفاده می‌شود، برای بالا بردن امنیت کف‌پوش‌ها، عملیات ریخته‌گری روی آن‌ها انجام شده و به همین دلیل به راحتی می‌توان از آن‌ها در یک سطح وسیع استفاده کرد.
  • سطح کف‌پوش‌های شیشه‌ای پرداخت داده شده و به همین دلیل لیز و ناامن نیستند و هنگامی که خیس می‌شوند و یا مرطوب می‌شوند امکان لغزیدن و سرخوردن روی این کف‌پوش‌ها وجود ندارد، البته به دلیل کنترل رطوبت روی بعضی از آن‌ها، پوشش‌های مات کننده قرار می‌گیرد و یا این‌که از طریق طرح‌دار شدن کمی برجستگی روی آن‌ها ایجاد شده و از لغزنده شدن‌ کف‌پوش‌‌ها جلوگیری می‌شود.

کاربرد کف‌ پوش شیشه‌ ای

کاربرد کف پوش شیشه ایشیشه ها از متریالی هستند که هم در فضای داخلی و هم فضای بیرون از ساختمان مورد استفاده فراوانی دارند. سقف های شیشه ای پاسیو، سقف شیشه ای حیاط خلوت و پارکینگ مانع تابش نور نمی شوند و در مقابل تغییرات جوی نیز آسیب نمی بینند. کف پوش های شیشه ای نیز به خوبی امتحان خود را در فضای بیرونی پس داده اند.

سرما و گرمای هوا، آب و رطوبت یا رفت و آمد موجب آسیب به شیشه های کفپوش نمی شود. پنل های شیشه ای در اندازه و ابعاد مختلف برای پوشش سطوح صاف، تولید می شوند. این پنل ها درست شبیه به کاشی و سرامیک دارای طرح ها و رنگ بندی متنوعی هستند. تابش نور طبیعی بر روی شیشه های کف ساختمان، چشم انداز زیبا و خیره کننده ای ایجاد می کند.

پنل های شیشه ای را می توان برای پوشش بخش کوچکی از سطوح در نظر گرفت و یا اینکه کل کف ساختمان را با این متریال پوشش داد. به طور کلی کاربردهای کف پوش های شیشه ای عبارت است از:

کف شیشه ای در خانه

استفاده از شیشه در کف خانه ها نیز چند سالی است در ایران مد شده است. زیبایی خاص و منحصر به فردی که از این طریق می توان برای خانه های لوکس و لاکچری ایجاد کرد، باعث شده تا در شهرهای بزرگ شاهد همه گیر شدن استفاده از شیشه در کف خانه ها باشیم.

ساختمان های اداری

خانه دوم کارمندان اداره است. ایجاد محیط های زیبا و شیک در محیط اداره باعث افزایش روحیه افراد اداره شده و حتی در بالا بردن راندمان کاری آنها نیز می تواند موثر باشد. کف های شیشه ای در ادارات و حتی مکان های تجاری می تواند باعث خوشنودی ارباب رجوع نیز باشد.

فضاهای تفریحی

استفاده از شیشه برای ساخت کف فضاهای تفریحی نیز یکی دیگر از موارد استفاده از آن می باشد. کف شیشه ای فضاهای تفریحی مانند رستوران ها، کافه ها و رستوران های روی آب، محل های بازی کودکان، برخی از قسمت های شهربازی و از این قبیل موارد باعث بهتر شدن محیط این فضاها می شود.

ساخت پله ها

یکی دیگر از موارد استفاده از شیشه برای ساخت کف، برای ساخت پله ها در مکان های اداری، تجاری و پله های موجود در داخل خانه های مسکونی است. پله هایی که هم دوام بسیار بالایی داشته و هم زیبایی خاصی را برای پله ها ایجاد می نمایند.

مزایای استفاده از کف‌پوش‌های شیشه‌ای

استفاده از این متریال مزایای بسیاری به همراه دارد که در ادامه این مقاله به بررسی تعدادی از آنها می پردازیم.

طراحی جذاب و زیبا

یکی از مهم ترین ویژگی این کف‌پوش‌ها امکان انتخاب طرح‌های شگفت‌انگیز و رنگ‌های زیبا در طراحی دکوراسیون است.

نظافت راحت

با اینکه سطح صاف و شفاف شیشه ها گرد و غبار و آلودگی ها را به خوبی نمایش می دهد اما نظافت شیشه های نشکن کف بسیار راحت می باشد و با یک دستمال به آسانی تمیز می شوند

تنوع در اشکال

کف شیشه ای نشکن که در ساختمان ها نصب می شوند، این قابلیت را دارد که در اشکال مختلفی باشد و در این زمینه هیچ محدودیتی ندارد از این رو نیازهای مربوط به هر سلیقه ای را برآورده می کند.

برای استعلام قیمت پنجره ویستابست، اینجا کلیک کنید.

آیا کفپوش شیشه ای مقاوم است؟

شیشه از شکننده ترین مواد در ساختمان سازی است. انواع شیشه های ساده با قابلیت شکست بالا تا انواع شیشه های سکوریت و ضد گلوله تولید شده است. جنس شیشه های به کار رفته با کفپوش های ساختمانی با آنچه در ساخت درب و پنجره استفاده می شود، متفاوت است. این کفپوش ها از دو یا سه قطعه شیشه آبدیده لمینت شده، ساخته شده اند.

در پروسه تولید حرارت و فشار برای یکپارچه سازی کردن لایه های مختلف شیشه، به کار رفته. موقع نصب از سازه های حمایتی در اطراف شیشه ها استفاده می شود و این امر مقاومت شیشه بسیار افزایش می دهد.

کفپوش های شیشه ای 2 برابر بیشتر از کفپوش چوبی استحکام و مقاومت دارند. میزان خش پذیری کفپوش شیشه ای در مقایسه با چوب طبیعی بسیار کمتر است. این شیشه ها دارای چند لایه به هم فشرده هستند و دچار خش و خراشیدگی نمی شوند.

قیمت کفپوش شیشه ای

شیشه نشکن دارای مقاومت بسیاری در برابر شکستن و تحمل فشار و ضربه دارد. به همین دلیل می توان از شیشه کف استفاده نمود. هر چقدر که ضخامت شیشه نشکن بالاتر باشد، مقاومت شیشه نیز به همان میزان افزایش پیدا می کند. میزان ضخامت و لایه های استفاده شده شیشه برای کف در تعیین قیمت شیشه برای کف علاوه بر متراژ شیشه که استفاده می شود، تاثیر زیادی می گذارد.

مقالات زیر را از دست ندهید:

شیشه ساتینا

نمای کرتین وال

پنجره محوری

پنجره هوشمند

لاستیک درزگیر پنجره

انواع توری پنجره

توری پلیسه

پنجره فولکس واگنی

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم