شیشه خم

شیشه خم

با شناخت درست کمبود ها و محدودیت های موجود در عرصه های متفاوت، و با کمک انواع تکنولوژی و پیشرفت های موجود این پیشرفت ها در زمینه متریال شیشه بسیار وسیع و جذاب بوده است. در این مقاله با شیشه خم آشنا خواهیم شد.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

در حال حاضر شیشه های خم جایگاه ویژه و خاصی پیدا کرده اند. می توان گفت شیشه خم یکی از خلاقانه ترین مدل های شیشه به حساب می آید که علاوه بر جلوه و ظاهر زیبایی که دارند، در صورتی که شما بتوانید آن را در مکان مناسب مورد استفاده قرار دهید، می توانید ساختار فوق العاده ای به وجود آورده و زیبایی چشم نوازی برای محیط ایجاد کند.

شیشه خم چیست؟

شیشه ها در ابتدای تولید، صفحاتی صاف و تخت هستند. در برخی شرایط نیاز های طراحی ایجاب می کند که شیشه ای به حالت منحنی داشته باشیم. در این شرایط راه حل به این شکل است که شیشه را که در دمای عادی حالتی شکننده دارد، به دمایی رسانده که ذوب نشده ولی حالت شکنندگی و سخت بودن خود را از دست بدهد. در این شریط با استفاده از قطعات و ابزارهایی خاص اقدام به شکل دادن شیشه ها به صورت خمیده می کنند. به شیشه های حاصل از این فرایند، شیشه خم گفته می شود.

شیشه خم چیست؟کاربرد شیشه خم

شیشه‌های خم را تقریبا در هر جایی و در هر بخشی از دکوراسیون به کار برد. شیشه‌های خم می‌توانند منظره‌های جالبی را ایجاد کرده و بر روی هر سطحی که دارای قوس باشد می‌توانند جایگذاری شوند. سطوح ویترین، یخچال، کابینت، هود، کابین‌های آسانسور شیشه‌های و کابین دوش، تنها چند مورد از سطوحی هستند که می‌توان بر روی آن‌ها شیشه‌های خم را نصب کرد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

پنجره‌های منحنی

نوع خاصی از پنجره‌ها وجود دارند که با یک نوع خاصی از انحنا و قوس ساخته می‌شوند؛ این نوع از پنجره‌ها در داخل قاب خود، به شیشه‌های خم شده احتیاج دارند.

آسانسورهای شیشه‌ای

آسانسورهای شیشه‌ای یکی از مدرن‌ترین المان‌هایی هستند که امروزه در ساخت و طراحی ساختمان‌ها به کار می‌روند. از آنجایی که کابین این آسانسورها باید شکل جمع و جوری داشته باشند، پس باید از شیشه‌های منحنی برای پوشاندن دور تا دور کابین استفاده شود. این شیشه‌ها می‌توانند کارآمدی بالایی برای ساخت کابین آسانسورهای کوچک‌تر، قابل‌ کنترل‌تر و سبک‌تر داشته باشند.

کاربرد شیشه خمپارتیشن‌های شیشه‌ای

پارتیشن شیشه ‌ای امروزه به یکی از لوازم محبوب در صنعت طراحی داخلی تبدیل شده است. پارتیشن‌ها برای تقسیم بندی فضاهای فلت و مسطح، یکی از بهترین گزینه‌ها به شمار می‌آیند. یک نوع از پارتیشن‌های شیشه‌ای که به صورت نوین طراحی شده و ظاهر جالب و زیبایی هم دارد، پارتیشن شیشه‌ای منحنی است؛ این طرح از پارتیشن‌ها بسیار خلاقانه‌تر و متنوع‌تر از پارتیشن‌های معمولی ساخته شده با شیشه‌های صاف هستند.

برای درخواست نمایندگی پنجره درساوین اینجا کلیک کنید.

آکواریوم

اگر شما هم مانند بسیاری از مردم دیگر از شکل ساده و تکراری آکواریوم خود خسته شده‌اید، حتما به تهیه آکواریوم‌های منحنی فکر کنید. آکواریوم‌هایی که به جای شیشه‌های صاف، از شیشه‌های منحنی ساخته شده باشند، زیبا، خلاقانه و شیک به نظر می‌رسند.

تولید شیشه خم

برای ساخت و تولید شیشه خم لازم است فرآیندهای خاصی طی شود. در این بخش گام به گام این مراحل را مورد بررسی قرار می دهیم.
برای تولید کردن شیشه خم همانند سایر انواع شیشه ابتدا مواد اولیه را به صورت خمیر در آورده و آن ها را ذوب می کنند تا شیشه اولیه و خام به وجود بیاید. سپس این شیشه خام را در طی فرآیند حرارت دادن آهسته آهسته و به مرور زمان با شوک کاهش دما مواجهه می کنند که باعث می شود تا شاهد سکوریت کردن آن باشیم.
در روش دیگر برای انجام فرایند خم کردن شیشه نیز مواد اولیه را تا 180 درجه سانتی گراد حرارت می دهند و تا حد شعاع مورد نظرشان آن را خم می کنند. برای تولید شیشه های خم به شکل استوانه و یا چند جهت نیز از این تکنیک کمک می گیرند.
یکی از نکات بسیار مهمی که باید بدانید این است که برای تولید شیشه خم اگر آن را به صورت طولی خم کنید، کیفیت بسیار بالاتری نسبت به خم کردن عرضی خواهد داشت. بعد از انجام دادن فراورده های مربوط به خم شدن شیشه، تلاش می کنند تا در صورت نیاز فرایند سکوریت و یا لمینت را نیز بر روی آن نیز انجام دهند. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی به منظور خم کردن شیشه روش های بسیار زیادی وجود دارد که هر یک از این روش ها مزایا و معایب منحصر فردی نیز دارند. یکی از پرکاربردترین روش ها برای خم کردن شیشه حرارت دادن به آن و همچنین خم کردن آن در زاویه مورد نظر است. نکته مهمی که باید بدانید این است که در این روش علاوه بر خم شدن، شیشه سکوریت نیز می شود.
روش دیگری که برای خم کردن شیشه مورد استفاده قرار می گیرد، به نسبت سایر روش ها به تکنولوژی و ابزارهای ویژه ای نیاز دارد. در این روش حرارت 160 درجه سانتی گراد تا 170 درجه سانتی گراد را به شیشه می دهند.
سپس با بالا رفتن دمای شیشه شکل و قالب آن را عوض کرده و خم می کنند. خم کردن شیشه در این روش هم به صورت طولی و هم به صورت عرضی قابل انجام است و خم کردن طولی شیشه در این روش کیفیت بالاتری نسبت به خم کردن عرضی دارد.
روش دیگری که می توان با استفاده از آن شیشه را خم کرد، روش سرد نام دارد. در روش ایجاد شیشه خم به شیوه سرد در دمای معمولی اتاق اقدام به تولید این نوع شیشه می کنند.

سخن پایانی

شیشه خم، نوعی از شیشه است که برای طراحی های خاص و معماری های بسیار جذاب مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله با این شیشه و شیوه ساخت آن آشنا شدیم. امیدواریم این مطالب مورد توجه شما واقع شوند.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم