نمای جی اف آر سی (GFRC)

نمای جی اف آر سی (GFRC)

نمای یک ساختمان موضوع بسیار مهمی است که به میزان بسیار زیاد مورد توجه است. یکی از بهترین مصالح برای نمای ساختمان های مدرن و یا سنتی استفاده از نمای جی اف آر سی و یا همان نمای بتن مسلح شده با الیاف شیشه است. آنگونه که از نام این بتن نیز می توان تشخیص داد، بتنی است که توسط الیاف شیشه مسلح می شود. در این مقاله به طور کامل با نمای جی اف آر سی (GFRC) آشنا خواهیم شد.

برای استعلام قیمت در و پنجره هافمن، اینجا کلیک کنید.

نما های بتنی که در گذشته وجود داشتند به دلیل وزن بالا و همچنین مقاوم نبودن در برابر شرایط جوی انتخاب های مناسبی نبودند. نماهای سنتی به مرور زمان ظاهر خود را از دست داده و دچار مشکلات ظاهری فراوانی می شوند. در حال حاضر و با وجود نمای جی اف آر سی، این مشکل تا حد زیادی برطرف شده است.

نمای جی اف آر سی (GFRC) چیست؟

GFRC برگرفته از عبارت Glass Fiber Rein Forced Concrete است. در جی اف آر سی (GFRC) از الیاف بتنی و مواد افزودنی برای افزایش کاربرد و کیفیت بتن استفاده می شود. ترکیب صحیح این مواد و تولید کامپوزیت با تناسب و یکپارچگی کامل، امکان استفاده از بتن را برای سطوح ناهموار و منحنی ایجاد می‌کند. بنابراین طراحان نما بدون هیچ محدودیتی قادر به اجرای طرح‌های خود هستند.

نمای جی اف آر سی (GFRC) چیست؟در ساختار نمای جی اف آر سی به جای فولاد از الیاف شیشه برای تقویت بتن استفاده می‌شود. از آنجا که این الیاف مانند فولاد زنگ نمی‌زنند، بنابراین نیازی به محافظت از پوشش بتن در برابر زنگ زدگی نخواهد بود. با استفاده از این ویژگی‌های منحصر به فرد، از این اجزا می‌توان حتی در محیط‌های شور و دریایی نیز استفاده کرد. بنابراین با هر اقلیمی سازگاری دارد. با توجه به مقاومت بالای GFRC ، تولید قطعات با ضخامت ۳۰.۱۲ میلی متر امکان‌پذیر است. بنابراین وزن اجزای جی اف آر سی بسیار کمتر از اجزای بتنی پیش ساخته سنتی است. وزن کم GFRC‌‌‌‌ امکان اجرای آن‌ها بر روی سطوح ساختمان را راحت‌تر، سریعتر و بدون چالش می‌کند. وزن سبک‌تر، مقاومت در برابر کشش و خمش، مقاومت در برابر آب و فایرپروف؛ آزادی عمل طراحان و معماران در امکان ابداع طرح‌های جدید در انواع رنگ‌ها و بافت‌ها را برای استفاده در سطوح مختلف ایجاد می‌کند.

برای خرید پنجره آکپا، اینجا کلیک کنید.

ویژگی های نمای جی اف آر سی

  • دوام و مقاومت آن در برابر شرایط مختلف
  • امکان استفاده در انواع طراحی ها
  • امکان بازیافت و استفاده مجدد
  • استحکام مناسب
  • تنوع بسیار بالا در طراحی
  • عایق مناسب در برابر صدا و حرارت
  • وزن کم
  • امکان ساخت در ابعاد بسیار بزرگ و همچنین ضخامت کم
  • پیش ساخته بودن
  • سرعت بالای اجرا
  • حمل و نصب بسیار سریع و آسان
  • قابل استفاده در مناطقی که زلزله خیز هستند.

ویژگی های نمای جی اف آر سینصب نمای جی اف آر سی (GFRC)

معمولا روش نصب اصولی و پیشنهادی سیستم اجرای خشک می باشد که به سازه ای به عنوان زیرسازی احتیاج دارد که بر روی سازه اصلی نصب شده و سپس پنلها با دیتیلهای مختلفی از قبیل جوش قطعات به زیرسازی، اتصال از طریق پیچ و یا فریم سازی و قراردادن پنل ها در فریم امکان پذیر می باشد. ولی گاهی اوقات به دلیل اصرار کارفرمایان نسبت به کاهش هزینه های اجرا و همچنین عدم آشنایی به مزایای سیستم های نوین اجرای نما اصرار به سیستم قدیمی نصب از ملات و … دارند که در این حالت می توان با قرار دادن مفتولهای گالوانیز درون پنل به روش اسکوپ آن را اجرا کرد.

سخن پایانی

نمای یک ساختمان بخش اصلی جذابیت های آن را نشان می دهد و باعث جلب توجه فراوانی می شود. سال هاست که معماران و سازندگان توجه ویژه ای به نما دارند، در نتیجه شکل های متنوعی از متریال برای اجرای انواع نما تولید شده اند که ترکیبی از چند متریال کاربردی هستند. در این مقاله با نمای جی اف آر سی (GFRC) آشنا شدیم. امید است این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

مقالات زیر را از دست ندهید:

جهت تماس کارشناسان فروش

مشاوره رایگان

پس از ثبت شماره خود نهایتا تا 24 ساعت آینده کاری با شما تماس میگیرم